Gmail for mobile integreaza acum Google Buzz

1.193 ori
<b>Gmail for mobile integreaza acum Google Buzz</b>Google anunta recent pe blogul sau faptul ca Gmail for mobile integreaza acum functia Google Buzz, care a debutat in luna februarie. Aceasta a fost initial disponibila sub forma de mobile web app la adresa buzz.google.com, dar acum ea este incorporata in...

Google anunta recent pe blogul sau faptul ca Gmail for mobile integreaza acum functia Google Buzz, care a debutat in luna februarie. Aceasta a fost initial disponibila sub forma de mobile web app la adresa buzz.google.com, dar acum ea este incorporata in Gmail.

In functie de setarile contului dumneavoastra Gmail, buzz-urile va vor fi trimise in inbox, de fiecare data cand primiti un @reply sau comentariu la ceva ce ati postat prin Buzz. In noul Gmail pentru mobil, functia Buzz este integrata in inbox si o veti vizualiza exact in acelasi mod ca si in versiunea desktop, prin intermediul micului icon Google Buzz.

Atunci cand initiati un post buzz din Inbox, puteti efectua actiuni standard pentru acest serviciu, cum ar fi sa dati "Like" respectivului post, sau sa comentati asupra sa, exact ca in varianta desktop. Puteti testa acum noul gmail pentru mobil accesand gmail.com de pe iPhone sau din browserul unui telefon Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×