Gmail for mobile integreaza acum Google Buzz

1.183 ori
<b>Gmail for mobile integreaza acum Google Buzz</b>Google anunta recent pe blogul sau faptul ca Gmail for mobile integreaza acum functia Google Buzz, care a debutat in luna februarie. Aceasta a fost initial disponibila sub forma de mobile web app la adresa buzz.google.com, dar acum ea este incorporata in...

Google anunta recent pe blogul sau faptul ca Gmail for mobile integreaza acum functia Google Buzz, care a debutat in luna februarie. Aceasta a fost initial disponibila sub forma de mobile web app la adresa buzz.google.com, dar acum ea este incorporata in Gmail.

In functie de setarile contului dumneavoastra Gmail, buzz-urile va vor fi trimise in inbox, de fiecare data cand primiti un @reply sau comentariu la ceva ce ati postat prin Buzz. In noul Gmail pentru mobil, functia Buzz este integrata in inbox si o veti vizualiza exact in acelasi mod ca si in versiunea desktop, prin intermediul micului icon Google Buzz.

Atunci cand initiati un post buzz din Inbox, puteti efectua actiuni standard pentru acest serviciu, cum ar fi sa dati "Like" respectivului post, sau sa comentati asupra sa, exact ca in varianta desktop. Puteti testa acum noul gmail pentru mobil accesand gmail.com de pe iPhone sau din browserul unui telefon Android.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×