LG Nexus 5 revine În actualitate, acum cu procesor Snapdragon 800

Autor:  | Publicat în:  Google 1.183 ori
<b>LG Nexus 5 revine În actualitate, acum cu procesor Snapdragon 800</b>E interesant că de o jumătate de an se vorbește despre LG Nexus 5 fără ca dovezi concrete să iasă la iveală. Dacă ar fi să judecăm după trendul ultimului an, atunci LG Nexus 5 ar trebui să fie un LG G2 cu experiența Android stock. &nbsp;...

E interesant că de o jumătate de an se vorbește despre LG Nexus 5 fără ca dovezi concrete să iasă la iveală. Dacă ar fi să judecăm după trendul ultimului an, atunci LG Nexus 5 ar trebui să fie un LG G2 cu experiența Android stock.

Astăzi aflăm câteva noi informații despre acest terminal și deși ne așteptam la un procesor Snapdragon 600 după ultima serie de zvonuri, acum opțiunea viabilă pare a fi Snapdragon 800. în urmă cu câteva zile aflam că Motorola ar putea produce următorul telefon Nexus, pentru că din nou LG să revină în pole position pentru această onoare.

Aceeași sursă care a reintrodus LG în ecuație a ținut să sublineze că Nexus 5 nu va fi un G2 rebranduit și că va avea un CPU Snapdragon 600, pentru a ține costurile scăzute și a vinde varianta de 8 GB la 299 dolari. Astăzi pică această teorie și Snapdragon 800 este împins în față, deși dacă mă întrebați pe mine toate aceste zvonuri par nefondate. Noua sursă este una din Vietnam, care afirmă că se va păstra ecranul lui LG G2, dar că handsetul va fi mai subțire.

O lansare a lui Nexus 5 ar putea avea loc cândva în octombrie, noiembrie sau decembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×