Motorola ar putea produce următorul terminal Nexus Împreună cu Moto X Google Edition

Autor:  | Publicat în:  Motorola 971 ori
<b>Motorola ar putea produce următorul terminal Nexus Împreună cu Moto X Google Edition</b>Am aflat la doar câteva ore după lansarea lui Moto X că va exista și o versiune Google Edition a acestui telefon. Ei bine, acum aflăm că împreună cu dezvoltarea acestui handset GE, Motorola va lucra și la următorul terminal Nexus. &nbsp; Sursa...

Am aflat la doar câteva ore după lansarea lui Moto X că va exista și o versiune Google Edition a acestui telefon. Ei bine, acum aflăm că împreună cu dezvoltarea acestui handset GE, Motorola va lucra și la următorul terminal Nexus.

Sursa acestei informații este Taylor Wimberly, cel care a postat foarte multe informații secrete despre Moto X înainte de lansarea să. Mesajul lui Taylor este simplu și a fost postat pe Google+: "Motorola va lansa un smartphone Nexus în trimestrul 4 și acesta nu e Moto X". Vă reamintesc că mulți s-au plâns de prețul de 199 de dolari cu abonament al lui Moto X, iar compania e sensibilă la feedback, deci vrea și un terminal mai accesibil pentru marea masă a publicului.

în ultimul an LG a fost numele care a apărut cel mai des printre candidații la producția unui nou telefon Nexus, deși dacă faceți puțin web browsing, veți vedea că foarte multă lume cere ca Sony să se implice și să producă un handset Nexus. Dacă ați fi șefii Android ce partener sau parteneri ați alege drept producător de Nexus 8/Nexus 5?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×