Avem și specificații pentru un nou FonePad și două noi MeMo Pad-uri de la ASUS

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.168 ori
<b>Avem și specificații pentru un nou FonePad și două noi MeMo Pad-uri de la ASUS</b>După ce zilele trecute aflam câteva noi device-uri pe care ASUS urmează să le prezinte la IFA 2013 în Berlin, astăzi descoperim și specificații pentru aceste modele. Dotările hardware au apărut pe web prin intermediul unor liste ale retailerilor...

După ce zilele trecute aflam câteva noi device-uri pe care ASUS urmează să le prezinte la IFA 2013 în Berlin, astăzi descoperim și specificații pentru aceste modele. Dotările hardware au apărut pe web prin intermediul unor liste ale retailerilor și benchmark-uri.

Printre noile terminale se număra ASUS FonePad HD 7, o nouă versiune de FonePad, cu ecran de 7 inch IPS cu rezoluție 1280 x 800 și procesor Intel Atom Clover Trail+ de 1.6 GHz (dual core). Terminalul e dotat și cu 1 GB RAM, 16 GB memorie internă, camere duale, WiFi, Bluetooth, 3G și oferă o durată de viață a bateriei de 9 ore.

Un alt nou venit este ASUS MeMo Pad HD 10, o versiune mai ieftină a lui ASUS MeMo Pad FHD 10, care a primit deja review de la noi. Terminalul va sosi cu un ecran de 10 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, panou IPS, Android 4.2 drept OS, 1 GB RAM și 8 GB stocare. La interior se va află un procesor Rockchip quad core, iar tabletă va sosi cu WiFi, Bluetooth, GPS și 3G.

Avem și specificații pentru un nou FonePad și două noi MeMo Pad-uri de la ASUS

ASUS MeMo Pad HD 8 este un alt nou venit, o tabletă de 8 inch cu Android 4.2, ecran cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli și același CPU de pe MeMo Pad HD 10. Toate aceste device-uri sunt așteptate la IFA 2013.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×