HTC One desemnat "smartphone-ul anului 2013-2014" de către EISA

2.245 ori
<b>HTC One desemnat "smartphone-ul anului 2013-2014" de către EISA</b>Asociația Europeană pentru Imagine și Sunet (EISA) a acordat astăzi o distincție importantă&nbsp;lui HTC One, desemnându-l "cel mai bun smartphone al anului 2013-2014". Terminalul cu corp din aluminiu vine cu un ecran Full HD care încă domina...

Asociația Europeană pentru Imagine și Sunet (EISA) a acordat astăzi o distincție importantă lui HTC One, desemnându-l "cel mai bun smartphone al anului 2013-2014". Terminalul cu corp din aluminiu vine cu un ecran Full HD care încă domina piața prin densitatea pixelilor săi.

Handsetul se remarcă și prin captura foto deosebită în condiții low light, dar și printr-un volum impresionant prin difuzoarele cu tehnologie BoomSound. Juriul EISA s-a declarat impresionat de calitatea fotografiilor realizate cu HTC One, afirmând că senzorul de 4 megapixeli cu tehnologie Ultrapixel impresionează prin stabilizare optică a imaginii, suport macro și HDR. în plus și HTC Zoe a făcut o impresie bună, acesta fiind mecanismul care înregistrează până la 20 de fotografii plus un clip video de 3 secunde pentru a crea galerii instantanee ale momentelor preferate.

Pe lângă BoomSound, beneficiem și de aportul tehnologiei Beats Audio, pentru un bas excelent. Aflați că HTC One a mai primit până acum câteva premii, precum și cel de la GSMA din februarie, pentru "cel mai bun dispozitiv mobil, smartphone sau tabletă", decernat în cadrul MWC 2013. Handsetul a obținut și "Medalia de aur pentru design și inovație" la Computex 2013 și a fost telefonul cel mai aproape de nota 10 la Mobilissimo.ro.

Pteț HTC One: http://mbls.ro/1045tUk

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×