LG Optimus G Pro anunțat În Japonia, phabletul ajunge În magazine În aprilie

1.067 ori
<b>LG Optimus G Pro anunțat În Japonia, phabletul ajunge În magazine În aprilie</b>Cu câteva zile în urma ajungea pe web o fotografie cu un misterios nou terminal LG, care a fost catalogat imediat drept LG Optimus G2 sau LG Optimus G Pro. Iată că a doua variantă era cea corectă, iar acum acest model, un phablet se pare, a fost...

Cu câteva zile în urma ajungea pe web o fotografie cu un misterios nou terminal LG, care a fost catalogat imediat drept LG Optimus G2 sau LG Optimus G Pro. Iată că a doua variantă era cea corectă, iar acum acest model, un phablet se pare, a fost anunțat oficial în Japonia.

Anunțul vine de la operatorul local NTT DoCoMo și confirmă specificațiile ajunse pe web săptămâna trecută. Lansarea acestui gadget în magazine va avea loc în aprilie, cel puțin pe piața japoneză. Terminalul vine cu un display de 5 inch IPS 1080p, fiind astfel la limita dintre smartphone și phablet. Noul model măsoară 10 mm în grosime și cântărește 160 de grame. LG Optimus G Pro va fi disponibil în alb platină și negru indigo și va rula Android 4.1 Jelly Bean.

Specificațiile sale includ un procesor quad core Snapdragon de 1.7 GHz, 2 GB RAM și 32 GB memorie internă. Avem și un slot microSD pentru stocare în plus pe device, iar bateria sa este o unitate de 3000 mAh, care din păcate nu are asociate și niște performante pe hârtie. Phabletul mai oferă și Bluetooth 4.0, infraroșu, NFC și funcție de portofel mobil. Cu puțin noroc poate ajunge și acest model la noi până în vara.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×