Firefox OS App Days - află cum poți participa din poziția de developer web

690 ori
<b>Firefox OS App Days - află cum poți participa din poziția de developer web</b>Pe 26 ianuarie se va desfășura și în București, Firefox OS App Days ce are loc în mai multe locații din lume. Va fi o oportunitate pentru a afla cum se poate porta o aplicație pe Firefox OS, care sunt uneltele de dezvoltare. Reprezintă o ocazie...

Pe 26 ianuarie se va desfășura și în București, Firefox OS App Days ce are loc în mai multe locații din lume. Va fi o oportunitate pentru a afla cum se poate porta o aplicație pe Firefox OS, care sunt uneltele de dezvoltare. Reprezintă o ocazie excelentă spre a-ți finisa un proiect, socializare cu alte persoane interesate de web-ul mobil.

Vă reamintesc că Firefox OS va debuta pe primele telefoane în acest an. Este un sistem de operare gândit special pentru telefoane. Mozilla a reușit să aducă aproape câteva companii hardwarep puternice cât și o serie de operatori de telefonie. Inițial, acest proiect se numea Boot to Gecko.

Mai multe detalii găsiți aici. Trebuie doar să ai cunoștințe de HTML5, JavaScript și CCS.

Mobilissimo.ro va transmite de la fața locului, vom lua pulsul evenimentului și vom aduce materiale foto și video spre a vă forma o opinie și celor pasionați de subiectul sistemelor de operare pentru telefoane mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×