LG Optimus G2 ajunge pe web sub formă de benchmark, domină rivalii cu un procesor Snadpragon 800

Autor:  | Publicat în:  LG 1.454 ori
<b>LG Optimus G2 ajunge pe web sub formă de benchmark, domină rivalii cu un procesor Snadpragon 800</b>Dacă erați impresionați de terminalul ZTE Grand Memo de la standurile MWC 2013 și al său procesor Snapdragon 800, ei bine la sosirea pe piața acest model a renunțat la CPU în favoarea unui quad core Qualcomm mai slab. Nu știm încă modelul ales...

Dacă erați impresionați de terminalul ZTE Grand Memo de la standurile MWC 2013 și al său procesor Snapdragon 800, ei bine la sosirea pe piața acest model a renunțat la CPU în favoarea unui quad core Qualcomm mai slab. Nu știm încă modelul ales pentru debutul lui S 800, dar avem o idee: ar putea fi LG Optimus G2, care tocmai a ajuns pe web sub formă de benchmark-uri.

LG Optimus G, G Pro și Nexus 4 sunt toate terminale impresionante ca performanța, dar e mereu loc de mai bine și asta o dovedește LG Optimus G2. Viitorul flagship va veni cu procesor Qualcomm Snapdragon 800, care aduce și nouă generație de GPU Adreno 330. Snapdragon 600 păstra același Adreno 320 ca și Qualcomm Snapdragon S4 Pro.

Toate detaliile despre LG Optimus G2 vin de la rezultatele GLBenchmark descoperite pe web, indicând existența acestui smartphone sub numele de cod LG D801. Android 4.2.2 Jelly Bean este sistemul de operare de pe device, iar el se pare că va sosi cu suport pentru conectivitate 4G LTE prin T-Mobile și va suporta o rezoluție de 1080 x 1794 pixeli, adică Full HD. Se pare că nu mai avem chiar mult de așteptat până va sosi acest model pe piață. Va încânta un astfel de device mai mult decât Galaxy S4, de exemplu?

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×