Samsung Galaxy S4 Mini confirmat de Bloomberg

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.609 ori
<b>Samsung Galaxy S4 Mini confirmat de Bloomberg</b>Deși am văzut imagini cu Samsung Galaxy S4 Mini și am aflat și specificațiile sale, nu avem încă o confirmare oficială că acest terminal există. Ei bine, astăzi primim o semi confirmare, deoarece Bloomberg afirmă că acest handset este real....

Deși am văzut imagini cu Samsung Galaxy S4 Mini și am aflat și specificațiile sale, nu avem încă o confirmare oficială că acest terminal există. Ei bine, astăzi primim o semi confirmare, deoarece Bloomberg afirmă că acest handset este real.

Se pare că Galaxy S4 Mini se va lansa la puțin timp după debutul lui Galaxy S4 la final de aprilie. Versiunea Mini a ajuns pe web săptămâna trecută, în imagini și liste de dotări, care includ un display Super AMOLED de 4.3 inch cu rezoluție qHD. Acest model încorporează și un procesor dual core de 1.5 GHz, rulează Android 4.2.2 și are un design similar cu cel al lui Galaxy S4, dar într-o versiune mai mică.

Rămâne acum de văzut și ce preț va avea acest smartphone, deși dacă mă întrebați pe mine, el ar trebui să fie cu aproximativ 300 de euro mai ieftin decât Galaxy S4. Sunt curios de asemenea și care dintre funcțiile software ale lui S4 se vor regăsi pe acest terminal. Air View, Smart Scroll, captura duala și Smart Pause ar fi binevenite.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×