LG Optimus GK anunțat oficial; În sfârșit o diagonală normală, de 5 inch

Autor:  | Publicat în:  LG 1.102 ori
<b>LG Optimus GK anunțat oficial; În sfârșit o diagonală normală, de 5 inch</b>După Samsung Galaxy Mega și phableturi produse de ZTE și Huawei cu diagonale mari, nimic nu ne mai uimește. Totuși iată că LG a decis să reducă puțin diagonalele uriașe și a lansat modelul Optimus GK, care a debutat în țara sa de baștină....

După Samsung Galaxy Mega și phableturi produse de ZTE și Huawei cu diagonale mari, nimic nu ne mai uimește. Totuși iată că LG a decis să reducă puțin diagonalele uriașe și a lansat modelul Optimus GK, care a debutat în țara sa de baștină.

LG Optimus GK e practic un Optimus G Pro în versiune mai mică. Noul venit este puțin mai lung și mai gros decât Samsung Galaxy S4, iar terminalul vine cu un display IPS de 5 inch, cu rezoluție Full HD, baterie de 3100 mAh și Android 4.1.2. Ca procesor avem un Snapdragon 600, deci se poate spune că acest model a fost lansat drept rival pentru Galaxy S4.

Funcția Photo Sphere, cea care va permite să realizați o panoramă la 360 de grade este numită VR Panorama pe acest handset, iar Optimus GK vine și cu captura duala de pe Optimus G Pro. Ca și pe Galaxy S4, acea funcție va permite să vă filmați și pe voi înșivă în vreme ce filmați alți subiecți. Telefonul măsoară 9.9 mm în grosime, vine pe alb sau negru și dispune de o cameră de 13 megapixeli și 2 GB RAM DDR2.

Oare va ajunge vreodată la noi?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×