LG G5 SE anunţat oficial la Thailand Mobile Expo 2016

1.932 ori
<b>LG G5 SE anunţat oficial la Thailand Mobile Expo 2016</b>LG Electronics a profitat de prezența din cadrul târgului Thailand Mobile Expo 2016, și a prezentat oficial smartphone-ul LG G5 SE - un soi de versiune lite pentru modelul flagship. Tot aici compania sud-coreeana l-a adus și pe LG Stylus 2, device ce se

LG Electronics pare a fi păstrat debutul lui LG G5 SE pentru o lansare locală, astfel că în cadrul lui Thailand Mobile Expo 2016 şi-a făcut apariţia şi acest model. De asemenea, compania a profitat de ocazie și l-a expus și pe Stylus 2 - telefon pe care l-am văzut anterior la MWC.

LG G5 SE soseşte cu Android 6.0 Marshmallow şi dispune de un ecran Quad HD de 5.3 inch, plus o cameră duala, cu senzor de 16 şi 8 megapixeli, ca LG G5. Practic aceasta este o variantă lite de LG G5, dar care păstrează grosul dotărilor atractive. Modularitatea este la posturi, ca şi ecranul mai sus mentionat si designul e la fel, dar cantitatea de RAM scade la 3 GB şi procesorul Snapdragon 820 e înlocuit cu un Snapdragon 652.

În ce îl priveşte pe LG Stylus 2, știm deja că acesta ne aduce un ecran HD de 5.7 inch, care îi cimentează o imagine de midranger şi aduce şi o baterie de 3000 mAh şi o cameră principală de 13 MP, plus frontală de 8 MP. Avem parte şi de un stylus la pachet evident şi butoanele de volum şi Power sunt în spate. Handsetul mai aduce şi 1.5 GB RAM şi conexiune 4G LTE.

LG G5 SE costă 618 dolari, iar LG Stylus 2 costă 248 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×