LG Optimus L9 II anunțat oficial, vine cu ecran de 4.7 inch, dotări midrange

Autor:  | Publicat în:  LG 3.088 ori
<b>LG Optimus L9 II anunțat oficial, vine cu ecran de 4.7 inch, dotări midrange</b>Ieri vă prezentăm o scăpare a telefonului LG Optimus L9 II, terminal midrange de nivel superior, iar cu câteva ore în urma LG a decis să anunțe handsetul oficial. Hai să vedem ce ne rezervă acest produs. &nbsp; LG Olanda a făcut anunțul și...

Ieri vă prezentăm o scăpare a telefonului LG Optimus L9 II, terminal midrange de nivel superior, iar cu câteva ore în urma LG a decis să anunțe handsetul oficial. Hai să vedem ce ne rezervă acest produs.

LG Olanda a făcut anunțul și avem de-a face aici cu un smartphone cu ecran True HD IPS de 4.7 inch, un procesor dual core de 1.4 GHz, o baterie de 2150 mAh și un emitator infraroșu. Terminalul va fi pus în vânzare în luna octombrie și vine cu o cameră de 8 megapixeli în spate, o cameră frontală de 1.3 MP și Android 4.1.2 Jelly Bean drept OS.

Din păcate nu avem și un preț pentru acest produs, dar undeva pe la 300 sau 350 de euro sună ca o sumă corectă pentru device. Sunt tare curios legat de identitatea procesorului de pe acest telefon. Să fie un Snapdragon 400 ca pe Galaxy S4 Mini și HTC One Mini? Voi ce credeți?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×