Ubuntu Touch rulează acum pe tableta Sony Xperia Tablet Z; Iată un video hands on! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Ubuntu Mobile 1.148 ori
<b>Ubuntu Touch rulează acum pe tableta Sony Xperia Tablet Z; Iată un video hands on! (Video)</b>După ce am văzut Ubuntu Touch rulând pe tabletele Nexus cu ceva vreme în urmă, iată că platforma ajunge și pe tableta Sony Xperia Tablet Z, după cum confirmă cei de la XDA Developers. Mai jos avem și un clip video hands on cu tableta și cu...

După ce am văzut Ubuntu Touch rulând pe tabletele Nexus cu ceva vreme în urmă, iată că platforma ajunge și pe tableta Sony Xperia Tablet Z, după cum confirmă cei de la XDA Developers. Mai jos avem și un clip video hands on cu tableta și cu Ubuntu Touch rulând pe device.

Deocamdată există și buguri minore, după cum ne așteptăm și dezvoltatorii recomanda realizarea unui backup înainte de a rula softul. Ubuntu Touch sosește împreună cu suport dual boot pe tableta, care va rula și Android prin CyanogenMod fără probleme. Versiunea de tableta testată în acest caz este cea WiFi, iar Ubuntu Touch are avantajul unui multitasking avansat, prin integrarea unui format de aplicație de telefon lângă o aplicație de tip tableta.

E vorba de un concept ce aduce cu multitasking-ul de pe Windows 8, adică acel snapping celebru. Ubuntu Touch are și o metodă de navigare care implică cele 4 colțuri ale ecranului, care sunt folosite pentru a naviga între aplicații, setări și alte funcții. Observați în clipul de mai jos ca platforma rulează fără probleme pe tableta și așteptam să vedem și alte porturi similare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×