Sony Ericsson regreta că nu a contracarat iPhone la timp, nu exclude un terminal Windows Phone

978 ori
<b>Sony Ericsson regreta că nu a contracarat iPhone la timp, nu exclude un terminal Windows Phone</b>într-un interviu recent al CEO-ului Sony Ericsson Bert Nordberg cu Wall Street Journal, oficialul a vorbit despre colaborarea cu Google pentru realizarea terminalelor Android, dar și despre competiția cu Apple iPhone. Chiar dacă Nordberg nu era CEO...

într-un interviu recent al CEO-ului Sony Ericsson Bert Nordberg cu Wall Street Journal, oficialul a vorbit despre colaborarea cu Google pentru realizarea terminalelor Android, dar și despre competiția cu Apple iPhone. Chiar dacă Nordberg nu era CEO în 2007, când a apărut primul iPhone, el regreta că firmă pe care o conduce nu a contracarat la timp handsetul Apple.

De asemenea, CEO-ul își dorește ca Sony Ericsson să fi luat mai în serios iPhone-ul și în același timp afirma că este foarte mulțumit de implementarea lui Android pe smartphone-urile sale high end. în plus, același oficial lasa o portiță deschisă către Microsoft, afirmând că este curios în legătură cu Windows Phone, deși își declară adeziunea la universul Android.

Xperia Play a fost de asemenea menționat în interviu, drept un pas pentru a câștiga o parte din publicul din SUA, care visa mai degrabă la un Xbox portabil, decât la un PSP Phone, dar iată că acesta din urmă s-a concretizat, în vreme ce Xbox Mobile rămâne un vis. Personal, l-aș fi întrebat pe CEO de ce evită Sony Ericsson să lanseze un telefon dual core acum când deja se vorbește despre terminale quad core... dar asta poate într-un viitor interviu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×