LG Optimus Vu II e acum oficial! Noul phablet vine cu procesor Snapdragon S4, 2 GB RAM, Android 4.0

1.757 ori
<b>LG Optimus Vu II e acum oficial! Noul phablet vine cu procesor Snapdragon S4, 2 GB RAM, Android 4.0</b>și iată încă un phablet pe piața internațională, cel de la LG care vine la puțin timp după ce predecesorul său s-a lansat. E vorba despre LG Optimus VU II, terminal cu ecran de 5 inch și ale cărui dotări le aflați în rândurile următoare....

și iată încă un phablet pe piața internațională, cel de la LG care vine la puțin timp după ce predecesorul său s-a lansat. E vorba despre LG Optimus VU II, terminal cu ecran de 5 inch și ale cărui dotări le aflați în rândurile următoare. Saltul la capitolul hardware nu este unul foarte mare, iar designul pătrățos a fost păstrat de la predecesor.

Avem de-a face cu un phablet cu procesor Snapdragon S4 MSM8960 de 1.5 GHz, 2 GB RAM, Android 4.0 ICS, iar terminalul are un buton Home nou în partea frontală. și bateria și-a mărit capacitatea, aceasta crescând de la primul Optimus Vu și ajungând la 2150 mAh. Optimus Vu 2 vine cu Android 4.0 ICS, o cameră de 8 megapixeli în partea din spate și o cameră frontală de 1.3 megapixeli, plus NFC, infraroșu și capacitate VoLTE. La bordul noului device se afla aplicația QRemote folosită pentru a transforma noul phablet într-o telecomandă universală.

LG Optimus Vu II

Produsul se lansează în Coreea de Sud în alb, negru sau roz, la prețul de 864 de dolari, dar nu se știe încă exact dată sosirii sale. De remarcat faptul că ecranul este identic cu al predecesorului și a fost păstrată și rația de aspect 4:3, care scotea în evidență primul Optimus Vu. Oare va avea succes acest nou phablet având în vedere că vine atât de rapid după prima generație?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×