Samsung prezice un debut fulminant pentru Galaxy Note II, fără concurenta din partea lui iPhone 5

1.660 ori
<b>Samsung prezice un debut fulminant pentru Galaxy Note II, fără concurenta din partea lui iPhone 5</b>Samsung Electronics a declarat recent că este încrezătoare în noul produs Galaxy Note II și că se așteaptă la un debut foarte bun, în ciuda prezenței lui iPhone 5 pe piață. Rețineți că iPhone 5 a vândut deja 5 milioane de unități...

Samsung Electronics a declarat recent că este încrezătoare în noul produs Galaxy Note II și că se așteaptă la un debut foarte bun, în ciuda prezenței lui iPhone 5 pe piață. Rețineți că iPhone 5 a vândut deja 5 milioane de unități într-un singur weekend, în vreme ce Samsung a vândut primul Galaxy Note în 5 milioane de unități în câteva luni.

Predicțiile experților sunt ca noul Note se va vinde de 3 ori mai rapid decât predecesorul său, de vreme ce mai mulți operatori vor lansa produsul. Galaxy Note II va fi pus în vânzare pe 128 de piețe, prin 260 de operatori, începând cu Coreea de Sud în urmă cu câteva ore. Pe 1 octombrie avem și lansarea oficială în România și mă aștept să vedem imediat terminalul în oferta retailerilor și operatorilor locali și încă o serie de reclame pe TV, la fel de des difuzate ca și cele la Galaxy Note 10.1.

Vă reamintesc că noul Galaxy Note aduce un ecran de 5.5 inch cu rezoluție HD, un procesor quad core Exynos și un stylus S Pen evoluat, plus 2 GB RAM. Terminalul vine cu tehnologie de recunoaștere a scrisului de mână și dacă dispune de toate "bunătățile" lui Note 10.1, atunci suntem mai mult decât încântați. Mă aștept la un S Note evoluat, la Smart Stay, S Voice, S Beam, posibilitatea de input pentru formule matematice, recunoașterea automată a formelor geometrice, aplicații pentru desen și joacă și multe, multe altele.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×