Prima zi de reduceri În Google Play, cumperi aplicații de top cu 0.87 lei

Autor:  | Publicat în:  Android 2.549 ori
<b>Prima zi de reduceri În Google Play, cumperi aplicații de top cu 0.87 lei</b>Google dorește să celebre cele peste 25 de miliarde de descărcări din magazinul său de aplicații - fostul Android Market, actualul Google Play. Vor fi 25 de zile cu aplicații la preț redus - 25 de cenți ce se transformă în 0.84 lei. Am și...

Google dorește să celebre cele peste 25 de miliarde de descărcări din magazinul său de aplicații - fostul Android Market, actualul Google Play. Vor fi 5 de zile cu aplicații la preț redus - 25 de cenți ce se transformă în 0.87 lei. Am și descărcat câteva dintre ele. Le găsiți pe toate aici.

Sunt 14 aplicații, dintre care cele mai interesante mi s-au părut:

1. Asphalt 7: Heat;
2. runtastic PRO;
3. Angry Birds Space Premium;
4. NFL Kicker 13;
5. Office Suite Pro 6 +.

Ar fi cazul să vă grăbiți a le achiziționa pe cele care vă plac, oferta este limitată ca timp și vor urma alte aplicații în fiecare zi. Vă ținem la curent zilnic cu aceste reduceri care sunt de bun augur.

Sunt peste 600.000 de aplicații în Google Play, unele sunt veritabile hituri și generează venituri consistente atât prin costul aplicației cât mai ales prin reclamele inserate la cele gratuite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×