LG Prada 3.0 acum În România - telefonul de lux sosește prin Quickmobile

2.407 ori
<b>LG Prada 3.0 acum În România - telefonul de lux sosește prin Quickmobile</b>Casa de modă Prada și producătorul de telefoane LG și-au unit forțele pentru a treia oară, rezultatul fiind telefonul LG Prada 3.0, anunțat la sfârșitul anului trecut și deja ajuns în țara noastră, unde Quickmobile.ro îl vinde la prețul de...

Casa de modă Prada și producătorul de telefoane LG și-au unit forțele pentru a treia oară, rezultatul fiind telefonul LG Prada 3.0, anunțat la sfârșitul anului trecut și deja ajuns în țara noastră, unde Quickmobile.ro îl vinde la prețul de 2.799 lei.

Avem de-a face cu un terminal de lux, dotat cu un display touch WVGA NOVA de 4.3 inch, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli, iar ca OS acest model adopta Android 2.3.7, cu promisiunea unei actualizări rapide la Android 4.0. Handsetul vine și cu o cameră de 8 megapixeli cu suport pentru captura video 1080p, iar carcasa sa eleganta măsoară doar 8.5 mm în talie. LG Prada Phone 3.0 cântărește 138 de grame și mai oferă și 8 GB memorie internă, 1 GB RAM, 512 MB ROM și slot microSD.

Handsetul are o interfață personalizata de Prada, mizând pe o temă minimalista alb-negru și va sosi la pachet cu tot soiul de conținuturi și servicii din lumea modei. Acest nou LG Prada suporta conectivitate HSDPA de până la 21 Mbps, WiFi, DLNA, Bluetooth 3.0 și NFC. Creierul său este un procesor dual core TI OMAP 4430 de 1 GHz, iar bateria să este o unitate Li-Ion de 1540 mAh.

Așteptam cu nerăbdare telefonul în teste și speram să vă oferim o recenzie în premieră și de această dată.

LG Prada 3.0

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×