O nouă tabletă ASUS Transformer? ASUS TF300T Își face apariția În China În imagini

Autor:  | Publicat în:  Asus 2.442 ori
<b>O nouă tabletă ASUS Transformer? ASUS TF300T Își face apariția În China În imagini</b>După ASUS Transformer Prime și varianta sa cu ecran 1080p și design modificat, se pare că trebuie să ne așteptăm la încă o versiune de tableta ASUS de 10 inch. De această dată avem de-a face cu ASUS TF300T, ale cărui prime imagini ne vin...

După ASUS Transformer Prime și varianta sa cu ecran 1080p și design modificat, se pare că trebuie să ne așteptăm la încă o versiune de tableta ASUS de 10 inch. De această dată avem de-a face cu ASUS Transformer TF300T, ale cărui prime imagini ne vin direct din China.

Terminalul amintește de o combinație între TF101 și TF201, iar designul părții din spate aduce cu cel al primului ASUS Eee Pad Transformer. Din păcate nu avem și o listă de specificații pentru acest device, dar la prima vedere el nu pare superior în vreun fel lui TF700T, tableta 1080p prezentată la CES 2012. și spun asta deoarece camera din spatele terminalului nu are nici măcar bliț, deci duce cu gândul la o tabletă cu preț accesibil.

Să fie totuși această tabletă versiunea 3G a lui TF201, pe care se presupune că ASUS o anulase? Partea bună e că avem la dispoziție o carcasă din plastic în spate, deci nu vor exista probleme cu semnalul. Aceasta a fost motivația invocată pentru schimbarea de design a tabletei de la CES, cu o parte din spate modificată pentru a combate orice problemă de conectivitate.

Asus Transformer TF300T

Preț Asus Eee Pad Transformer Prime în magazinele online (tastatura inclusă în preț):

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×