LG Prada II KF900 soseste in Europa cu un ceas Bluetooth

2.569 ori
<b>LG Prada II KF900 soseste in Europa cu un ceas Bluetooth</b>LG KF900, cunoscut si ca LG Prada II este telefonul fashion anuntat oficial in urma cu peste o luna care ii urmeaza hitului Prada Phone. Ei bine, Prada II este gata de a fi comercializat in Europa, sosind cu bonusuri cel putin interesante. LG a lansat un...

LG KF900, cunoscut si ca LG Prada II este telefonul fashion anuntat oficial in urma cu peste o luna care ii urmeaza hitului Prada Phone. Ei bine, Prada II este gata de a fi comercializat in Europa, sosind cu bonusuri cel putin interesante.

LG a lansat un microsite pentru acest nou terminal, asupra caruia utilizatorii pot arunca o privire, nu numai pentru a afla accesoriile cu care soseste handsetul, ci si pentru a descarca diverse wallpaper-uri. LG Prada II soseste cu asa-numitul "Prada Link", un ceas Bluetooth stilat, plus un headset si o husa din piele.

LG Prada ceas

Nu stim daca aceste accesorii sunt incluse sau nu in pretul de 600 de euro anuntat de catre LG pentru acest telefon. Pe lista de specificatii a lui LG Prada II se afla un display touchscreen de 400 x 240 pixeli, o tastatura full QWERTY, camera de 5 megapixeli cu autofocus, WiFi si TV-out. Deocamdata nu cunoastem operatorii care vor distribui noul telefon LG, dar urmeaza sa-i aflam cat de curand si deja anticipam oferte tentante pentru Craciun.

Sursa:  Unwiredview.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×