LG V20 va avea o acustică deosebită, promite LG; Vine cu sistem Quad DAC

Autor:  | Publicat în:  LG 918 ori
<b>LG V20 va avea o acustică deosebită, promite LG; Vine cu sistem Quad DAC</b>Am aflat anterior faptul că phablet-ul LG V20 urmează a fi lansat oficial pe data de 6 septembrie în cadrul unui eveniment ce va avea loc în San Francisco. Acest model va păstra câteva dintre caracteristicile regăsite și pe varianta de anul trecut, dar va

LG a confirmat deja lansarea lui LG V20 în perioada următoare, drept flagship de toamnă şi urmaş al excelentului LG V10. Terminalul ar trebui să sosească pe 6 septembrie, atunci când LG are programat un eveniment in San Francisco şi azi aflăm că va avea o acustică specială.

Terminalul va integra un sistem Quad DAC 32 bit HiFi şi ne duce cu gândul la disputa pro/contra înlăturării jackului audio. Tehnologia oferită de LG se pretează pe un device cu jack audio şi îşi va face efectul cel mai clar la o pereche de căşti clasice. Şi V10 venea cu sistem DAC, unul realizat de ESS Technology, care se ocupa şi de V20 de altfel.

DAC înseamnă Digital to Analog Converter şi este un procesor electronic integrat de obicei pe playere media digitale, dar şi telefoane. El converteşte informaţia digitală audio în semnalul analog audio trimis spre căşti sau un amplificator de căşti. LG afirmă că noul sistem oferă un sunet clar şi amplu, care apropie ascultătorul cât mai mult posibil de un concert live la audiţia la căşti. Sunetul e superior celui produs de un DAC clasic şi poate reduce zgomotul ambiental cu până la 50%.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×