LG Prada Phone 3.0 scos din cutie - unboxing pentru un telefon elegant, cu interfață alb/negru (Video)

1.871 ori
<b>LG Prada Phone 3.0 scos din cutie - unboxing pentru un telefon elegant, cu interfață alb/negru (Video)</b>Mulțumită celor de la Quickmobile.ro a ajuns la noi în teste LG Prada Phone 3.0, al treilea fruct al colaborării dintre producătorul sud-coreean de telefoane și casa de modă Prada. Avem de-a face aici cu un handset Android 2.3 cu design foarte...

Mulțumită celor de la Quickmobile.ro a ajuns la noi în teste LG Prada Phone 3.0, al treilea fruct al colaborării dintre producătorul sud-coreean de telefoane și casa de modă Prada. Avem de-a face aici cu un handset Android 2.3 cu design foarte subțire și o cutie neagră cu textură deosebită, după cum se vede în unboxing-ul video. Hai să aflăm ce e în cutie!

LG Prada Phone 3.0 vine cu o pereche de căști care arăta foarte bine și îmi amintesc ușor de cele care sosesc cu PS Vita, plus manuale pentru handset, un cablu USB și încărcătorul. Materialul pe care stă telefonul se simte de parcă ar fi catifea și toate accesoriile stau in pliculețe strălucitoare și bine închise. Tot ambalajul, ca și produsul sunt dominate de elegantă, doar este un telefon fashion, nu? LG Prada Phone 3.0 rulează Android 2.3 Gingerbread cu o interfață personalizată de către casa de modă Prada, care mizează pe combinația alb/negru și simplitate.

E bizar că după atâtea telefoane high end, cu ecrane HD, culori vii și strălucitoare să îți pice în mână un smartphone fashion cu interfața alb/negru și iconuri ce amintesc de caricaturi. De remarcat faptul că iconurile aplicațiilor Google sunt colorate, deci probabil creatorul lui Android a dorit să își păstreze identitatea prin colorit. Revenim în zilele viitoare cu o recenzie completă a cestui handset cu grosime de doar 8.5 mm, butoane metalice fine și bine plasate și un preț de 2.700 de lei prin QuickMobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×