LG pregătește lansarea seriei W de smartphone-uri; Un prim model vine cu baterie de 4000 mAh și cameră foto triplă

1.460 ori
<b>LG pregătește lansarea seriei W de smartphone-uri; Un prim model vine cu baterie de 4000 mAh și cameră foto triplă</b>În primele zile ale lunii iunie aflam că sud-coreenii de la LG au în plan lansarea de noi smartphone-uri mid-range pe piața din India, modele vândute exclusiv online și menite să rivalizeze cu produsele celor de la Samsung din

În primele zile ale lunii iunie aflam că sud-coreenii de la LG au în plan lansarea de noi smartphone-uri mid-range pe piața din India, modele vândute exclusiv online și menite să rivalizeze cu produsele celor de la Samsung din gama Galaxy A, dar și cu telefoanele Redmi, respectiv Realme. Acum grație Amazon India avem câteva detalii extra despre această serie și despre primul model din gamă.

LG W

Descoperim că este vorba despre seria de terminale LG W, caracterizată de device-uri cu dotări mid-range și prețuri accesibile. Ies la iveală și specificații ale unui prim smartphone din această serie, pe listă fiind menționat un procesor octa-core de 2.0 GHz și dezvoltat pe seama procesului de 12nm - cipset care s-ar putea dovedi a fi un Snapdragon 439 sau Helio P60.

LG W

Telefonul are baterie generoasă de 4000 mAh, un panou frontal cu decupaj picătură pentru camera selfie și în spate un setup de 3 camere foto care va include un senzor standard, unul ultra-wide și un altul pentru fotografierea bokeh. Apropo de decupaj, acesta va putea fi ascuns sau customizat pentru a adopta o formă virtuală diferită după cum ne prezintă și imaginea de mai sus.

Data lansării nu a fost dezvăluită dar cel mai probabil vom afla curând și acest detaliu printr-un teaser.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×