LG prezintă oficial smartphone-ul G2, vine cu o direcție total nouă de design (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.855 ori
<b>LG prezintă oficial smartphone-ul G2, vine cu o direcție total nouă de design (Video)</b>LG a lansat astăzi și smartphone-ul care a primit deja foarte multe teasere și scăpări în ultimele zile. E vorba despre LG G2, care va fi lansat în curând de peste 130 de operatori. Acest handset aduce o nouă direcție de design industrial...

LG a lansat astăzi și smartphone-ul care a primit deja foarte multe teasere și scăpări în ultimele zile. E vorba despre LG G2, care va fi lansat în curând de peste 130 de operatori. Acest handset aduce o nouă direcție de design industrial premium.

Evenimentul de lansare pentru acest terminal a avut loc astăzi la New York, în prezența a 700 de invitați, din peste 30 de țări. LG G2 schimbă tiparul clasic de telefon mobil, amplasând butoanele de volum și Power în spate, sub camera. Acest concept de design este rezultatul unui studiu care confirmă că accesibilitatea tastelor laterale e mai scăzută pe terminalele de mari dimensiuni.

LG G2

Aflați și că apăsarea lungă a tastelor de volum din spate le permite utilizatorilor să pornească funcția QuickMemo și camera foto. După cum speculam, acest smartphone vine cu ecran edge to edge Full HD de 5.2 inch, cu o ramă de doar 2.65 mm pe marginile laterale. Ecranul este un IPS cu grafică superioară și culori realiste.

LG G2

LG G2 vine cu Graphic RAM (GRAM) pentru o utilizare mai eficientă a energiei, care reduce consumul de energie al afișajului cu până la 26%. Astfel durata de viață a handsetului crește cu până la 10%. Telefonul încorporează și o tehnologie de stabilizare optică aplicată pe o cameră de 13 megapixeli. LG oferă pe acest device redare audio Hi-Fi de 24 bit/192 KHz, cu o calitate similară cu cea de studio.

La interiorul noului venit se afla un procesor Snapdragon 800 de 2.26 GHz, iar specificațiile lui G2 includ 16/32 GB memorie internă, 2 GB RAM LPDDR3, o cameră frontală de 2.1 MP și baterie de 3000 mAh. Handsetul măsoară 8.9 mm în grosime și vine pe alb sau negru.

Iată și un prim clip cu celebra husă "QuickWindow case" prezentată de curând:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×