Setul de iluminare Philips Hue permite ca smartphone-ul să "Îți aprindă beculețul"

Autor:  | Publicat în:  Philips 15.464 ori
<b>Setul de iluminare Philips Hue permite ca smartphone-ul să "Îți aprindă beculețul"</b>știm deja că putem controla întregi sisteme de home automation prin intermediul smartphone-ului, iar acum Philips pune la dispoziție un set de noi becuri LED pe care le putem controla de pe terminalul mobil. &nbsp; E vorba despre seria de becuri...

știm deja că putem controla întregi sisteme de home automation prin intermediul smartphone-ului, iar acum Philips pune la dispoziție un set de noi becuri LED pe care le putem controla de pe terminalul mobil.

E vorba despre seria de becuri Philips Hue, o soluție de iluminare controlată de pe iOS sau Android. Aceasta implica o stație principală care poate controla până la 50 de lumini diferite, pentru adevărate party-uri disco acasă. Fie că e vorba de un bec al unei lămpi, unul din tavan sau din arcada sau chiar lumini din rafturi și podea, toate pot fi controlate de pe telefon.

LightStrips este o fâșie LED de 2 metri cu spate adeziv care poate fi montată oriunde în casă și este la rândul său compatibilă cu aplicații de smartphone. Ea vine tot de la Philips și costă 90 de dolari. Toate aceste produse vor fi expuse în magazinele Apple Store începând de mâine, crescând factorul cool al iluminării de apartament.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×