Nokia va anunța un phablet quad core cu ecran Full HD către finalul anului

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.156 ori
<b>Nokia va anunța un phablet quad core cu ecran Full HD către finalul anului</b>știam deja că Nokia pregătește un eveniment de anvergură pentru luna septembrie, desfășurat pe parcursul a mai multe zile, dar se pare că vom avea parte și de o surpriză acolo. Cele mai noi zvonuri afirm[ că finlandezii vor anunța un phablet...

știam deja că Nokia pregătește un eveniment de anvergură pentru luna septembrie, desfășurat pe parcursul a mai multe zile, dar se pare că vom avea parte și de o surpriză acolo. Cele mai noi zvonuri afirm[ că finlandezii vor anunța un phablet quad core cu ecran 1080p către finalul anului.

încă nu e clar dacă evenimentul de lună viitoare e sub egida Nokia World sau nu, dar ce contează, câtă vreme putem vedea prima tabletă și primul phablet Nokia cu puțin noroc? Dacă tot am menționat un phablet, cu nici 2 săptămâni în urma apărea pe web un panou frontal pentru un terminal Nokia de 6 inch, care ar putea deveni acel phablet.

Actualizarea GDR3 a lui Windows Phone va aduce și suport pentru ecrane Full HD, astfel că o nouă generație de terminale este așteptată odată cu sosirea sa. Să vedem și ce selling point va avea un mamut Nokia cu ecran de peste 5 inch, deoarece în afară de design și câteva aplicații, nu văd alt motiv pentru achiziție. Poate un stylus cu un sistem complet nou sau o cameră Pureview și mai atractivă?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×