Nokia va anunța un phablet quad core cu ecran Full HD către finalul anului

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.119 ori
<b>Nokia va anunța un phablet quad core cu ecran Full HD către finalul anului</b>știam deja că Nokia pregătește un eveniment de anvergură pentru luna septembrie, desfășurat pe parcursul a mai multe zile, dar se pare că vom avea parte și de o surpriză acolo. Cele mai noi zvonuri afirm[ că finlandezii vor anunța un phablet...

știam deja că Nokia pregătește un eveniment de anvergură pentru luna septembrie, desfășurat pe parcursul a mai multe zile, dar se pare că vom avea parte și de o surpriză acolo. Cele mai noi zvonuri afirm[ că finlandezii vor anunța un phablet quad core cu ecran 1080p către finalul anului.

încă nu e clar dacă evenimentul de lună viitoare e sub egida Nokia World sau nu, dar ce contează, câtă vreme putem vedea prima tabletă și primul phablet Nokia cu puțin noroc? Dacă tot am menționat un phablet, cu nici 2 săptămâni în urma apărea pe web un panou frontal pentru un terminal Nokia de 6 inch, care ar putea deveni acel phablet.

Actualizarea GDR3 a lui Windows Phone va aduce și suport pentru ecrane Full HD, astfel că o nouă generație de terminale este așteptată odată cu sosirea sa. Să vedem și ce selling point va avea un mamut Nokia cu ecran de peste 5 inch, deoarece în afară de design și câteva aplicații, nu văd alt motiv pentru achiziție. Poate un stylus cu un sistem complet nou sau o cameră Pureview și mai atractivă?

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×