Motorola pregătește revenirea în segmentul smartphone premium; Ar putea lansa un telefon 5G

716 ori
<b>Motorola pregătește revenirea în segmentul smartphone premium; Ar putea lansa un telefon 5G</b>În ultimii ani cei de la Motorola s-au axat în special pe telefoanele din zona mid-range, dar curând lucrurile s-ar putea schimba dacă informațiile auzite astăzi se adeveresc. Veștile sosesc din partea celor de la CNET care

În ultimii ani cei de laMotorola s-au axat în special pe telefoanele din zona mid-range, dar curând lucrurile s-ar putea schimba dacă informațiile auzite astăzi se adeveresc. Veștile sosesc din partea celor de la CNET care au vorbit cu Francoise LaFlamme (Șef departament marketing global Motorola) despre planurile de viitor care aparent implică și lansarea unui smartphone flagship premium.

Ar fi vorba despre un telefon 5G cu preț cuprins între 800-900 dolari și echipat cu dotări de ultimă oră precum procesor Snapdragon 855, 8 GB RAM și multe camere foto în spate. Nu avem extra detalii despre momentul în care ar putea sosi un asemenea dispozitiv pe piață și nici despre seria din care va face parte. În acest moment avem telefoane modulare Moto Z ce pot fi echipate cu modul 5G totuși.

În altă ordine de idei, Motorola ar lucra în continuare la dezvoltarea unui telefon pliabil RAZR cu Android. Leak-urile asociate acestui handset au tot sosit pe parcursul acestei veri când aflam că va adopta un format cu clapetă și ecran de 6.2 sau 6.5 inch. Producția ar fi limitată la 200.000 unități și se vehiculează un preț de aproximativ 1.500 dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×