LG Q7 este anunțat oficial alături de variantele Q7+ și Q7α; Vine cu ecran 18:9 de 5.5 inch

1.321 ori
<b>LG Q7 este anunțat oficial alături de variantele Q7+ și Q7α; Vine cu ecran 18:9 de 5.5 inch </b>Ziua nu s-a terminat și asta înseamnă că lansările continuă. Tot în Coreea de Sud debutează astfel un trio de noi terminale mobile compus din LG Q7, LG Q7+ și totodată LG Q7a - telefoane cu dotări mid-range ce împart o mare parte dintre dotări

Lansările de noi smartphone-uri continuă în Coreea de Sud acolo unde LG tocmai ce a prezentat trio-ul compus din LG Q7, LG Q7+ și totodată LG Q7a. Toate aceste dispozitive se diferențiază la nivel de memorie RAM, spațiu de stocare și cameră foto, în vreme ce restul dotărilor sunt identice. Descoperiți din rândurile de mai jos prin ce se remarcă acestea și vedeți o serie de randări oficiale.

LG Q7

În primul rând ne legăm de capitolul design și observăm că sud-coreenii au optat pentru o carcasă unibody cu ramă și spate metalic, corp ce obține certificarea militară MIL-STD810G pentru rezistența la șocuri și căzături. Avem un telefon cu greutate de 145 grame și grosime de 8.4 mm ce va sosi pe negru, albastru, dar și violet.

LG Q7

Trecând la specificații, aflați că LG Q7 vine echipat cu display de 5.5 inch ce adoptă rezoluție FHD+ și un aspect 18:9, cu procesor octa-core de 1.5 GHz sau de 1.8 GHz în funcție de varianta aleasă și cu o baterie de 3000 mAh. Se oferă scanner de amprente, tehnologie audio DTS:X, suport pentru tehnologia de încărcare wireless, ba chiar și certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf.

Pe partea de conectivitate avem Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, NFC, port USB Type-C și 4G LTE. Mai aflați că telefonul dispune de slot microSD, acustică Hi-Fi, de un mod Portrait cu bokeh din software și că scanner-ul de amprente din spate pote fi utilizat pe post de shutter foto, pentru realizarea de capturi ecran, dar și pentru controlul zonei de notificări.

Nu se cunosc detalii despre preț și nici despre data lansării, dar mai jos vedeți variantele ce vor fi puse în vânzare: 

  • LG Q7 - 3 GB RAM + 32 GB stocare / cameră selfie 5 sau 8 mpx / cameră de 13 mpx în spate
  • LG Q7a - 3 GB RAM + 32 GB stocare / cameră selfie 5 mpx / cameră de 13 mpx în spate
  • LG Q7+ - 4 GB RAM + 64 GB stocare / cameră selfie 5 sau 8 mpx / cameră de 16 mpx în spate 
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×