Xiaomi Mi 8 este fotografiat în public; Are un decupaj generos ce găzduiește sistemul de autentificare 3D

2.311 ori
<b>Xiaomi Mi 8 este fotografiat în public; Are un decupaj generos ce găzduiește sistemul de autentificare 3D</b>În vreme ce așteptăm ca Xiaomi să dezvăluie data la care își va prezenta oficial noul flagship Xiaomi Mi 8, iată că descoperim noi leak-uri asociate acestui dispozitiv. Astăzi dăm peste o fotografie realizată într-un mijloc de transport din Chin

Finalul acestei luni este așteptat să ne aducă și lansarea flagship-ului Xiaomi Mi 8, unul dintre primele telefoane Android ce va adopta o soluție pe măsura lui Face ID de pe iPhone X. În vreme ce așteptăm ca producătorul să înceapă campania de teasing descoperim noi și noi leak-uri online precum această fotografie reală pe care un utilizator al platfomei Weibo a realizat-o într-un mijloc de transport din China.

Ce remarcăm din această imagine este că telefonul chiar aduce un decupaj generos în partea de sus a ecranului, dar spre deosebire de alte telefoane care au adoptat un asemenea element, în cazul lui Mi 8 totul se întâmplă cu un rol bine definit - acela de a găzdui o soluție de scanare facială 3D.

Tastatura virtuală afișată pe ecranul dispozitivului confirmă și prezența unei funcții de tip emoji 3D și vedem că la bază există o mică bărbie de care Xiaomi nu a putut scăpa din păcate. Ca dotări, Xiaomi Mi 8 este așteptat cu ecran de 5.7 - 6 inch, cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845, cu 6 sau 8 GB RAM și cu o cameră duală în spate ce va permite populara captură cu efect bokeh.

Prețul va trece de 400 dolari în cazul acestui device și așteptăm mai multe detalii în perioada următoare când ar trebui să poposească și certificarea TENAA. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×