Xiaomi Mi 8 este fotografiat în public; Are un decupaj generos ce găzduiește sistemul de autentificare 3D

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 2.205 ori
<b>Xiaomi Mi 8 este fotografiat în public; Are un decupaj generos ce găzduiește sistemul de autentificare 3D</b>În vreme ce așteptăm ca Xiaomi să dezvăluie data la care își va prezenta oficial noul flagship Xiaomi Mi 8, iată că descoperim noi leak-uri asociate acestui dispozitiv. Astăzi dăm peste o fotografie realizată într-un mijloc de transport din Chin

Finalul acestei luni este așteptat să ne aducă și lansarea flagship-ului Xiaomi Mi 8, unul dintre primele telefoane Android ce va adopta o soluție pe măsura lui Face ID de pe iPhone X. În vreme ce așteptăm ca producătorul să înceapă campania de teasing descoperim noi și noi leak-uri online precum această fotografie reală pe care un utilizator al platfomei Weibo a realizat-o într-un mijloc de transport din China.

Ce remarcăm din această imagine este că telefonul chiar aduce un decupaj generos în partea de sus a ecranului, dar spre deosebire de alte telefoane care au adoptat un asemenea element, în cazul lui Mi 8 totul se întâmplă cu un rol bine definit - acela de a găzdui o soluție de scanare facială 3D.

Tastatura virtuală afișată pe ecranul dispozitivului confirmă și prezența unei funcții de tip emoji 3D și vedem că la bază există o mică bărbie de care Xiaomi nu a putut scăpa din păcate. Ca dotări, Xiaomi Mi 8 este așteptat cu ecran de 5.7 - 6 inch, cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845, cu 6 sau 8 GB RAM și cu o cameră duală în spate ce va permite populara captură cu efect bokeh.

Prețul va trece de 400 dolari în cazul acestui device și așteptăm mai multe detalii în perioada următoare când ar trebui să poposească și certificarea TENAA. 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×