Sharp Aquos S3 are lansarea programată pentru data de 16 ianuarie; vine cu ecran 18:9 de 6 inch

Autor:  | Publicat în:  Sharp 1.053 ori
<b>Sharp Aquos S3 are lansarea programată pentru data de 16 ianuarie; vine cu ecran 18:9 de 6 inch</b>Chiar în perioada târgului de tehnologie CES 2018, japonezii de la Sharp au în plan lansarea unui nou smartphone cu dotări mid-range, model numit Sharp Aquos S3. Acest handset va oferi un ecran generos de 5.99 inch cu rezoluție Full HD+

În perioada târgului de tehnologie CES 2018 din Las Vegas cei de la Sharp au în plan lansarea unui nou smartphone cu ecran edge-to-edge, model numit Sharp Aquos S3. Acest handset urmează a debuta pe data de 16 ianuarie și din datele adunate până acum știm că pachetul hardware va fi unul de nivel mid-range asta pentru că la interior vom regăsi doar un chipset octa-core Qualcomm Snapdragon 630.

Sharp Aquos S3

Va oferi un ecran de 6 inch cu rezoluție Full HD+ și aspect 18:9, 4 GB RAM și 64 GB de stocare, cât și o cameră duală în spate cu senzori de 12 și 13 megapixeli. La interior se va găsi o baterie de 3100 mAh și pentru selfie-uri va trebui să ne mulțumim cu o cameră de 16 megapixeli care pe hârtie nu sună deloc rău.

Sharp Aquos S3

Din ce vedem pe seama fotografiilor oferite de TENAA, telefonul nu este tocmai arătos la nivel de look, asta în special datorită spatelui ce include o cameră duală cam inestetică la prima vedere. Tot aici găsim și scanner-ul de amprente plasat central și logo-ul Sharp puțin mai jos. Va exista și o variantă mini aparent și nu se exclude posibilitatea ca Sharp Aquos 3 să aibă și o versiune cu 6 GB RAM și procesor Snapdragon 660.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×