LG Q7 este disponibil oficial în România: telefon cu certificare militară, captură Portret şi sunet 3D Surround

3.314 ori
<b>LG Q7 este disponibil oficial în România: telefon cu certificare militară, captură Portret şi sunet 3D Surround</b>Un telefon ce a poposit în ultimele săptămâni pe plan local este și LG Q7, device care se remarcă prin dotările mid-range și funcțiile împrumutate de la flagship-uri. Avem parte de un ecran cu aspect modern, certificare militară pentru

LG Q7 a fost anunţat în primăvară şi l-am văzut fugitiv şi la prezentarea lui LG G7 ThingQ din Ungaria, la care a fost colegul Alex în mai. Ei bine, terminalul midrange ajunge în România acum şi avem detalii despre cele mai atractive funcţii ale sale.

LG Q7

Handsetul face parte dintr-o gamă mediană, dar preia câteva din funcţiile flagshipurilor LG. Vine în continuarea lui LG Q6, apreciat în recenzia Mobilissimo pentru unele aspecte ale camerei, pentru ecran şi lookul zonei frontale. Cunoscut şi ca LG G7 (2018), smartphone-ul vine cu mod Portret de captură, QLens, sunet de calitate Hi-Fi şi suport DTS:S 3D surround.

LG Q7

Are corp rezistent la apă şi praf în regim IP68, dar şi certificare după standarde militare, pentru extra rezistenţă. În spatele său se află un scanner de amprente, iar Q7 este de fapt o serie de telefoane, ce include modelele Q7+, Q7 şi Q7 Alpha. LG Q7 are în faţă o cameră de 5 megapixeli cu obiectiv Super Wide Angle de 100 de grade, prinzând în cadru mai multe persoane.

Modul Portret este de fapt celebrul Bokeh şi este disponibil pentru camera principală, dar şi frontală. QLens este o funcţie AI care permite recunoaşterea imaginilor şi produselor din magazine, dar şi a punctelor de reper. LG Q7 şi Q7 Alpha au 3 GB RAM Şi 32 GB stocare, plus slot microSD, iar Q7+ aduce 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Aceleaşi Q7 şi Q7 Alpha vin cu procesor Mediatek MT6750S, iar Q7+ are un CPU Snapdragon 450.

LG Q7, Q7 Alpha au camere de 13 MP în spate, iar modelul cu Plus are o cameră de 16 MP. Toate au acelaşi ecran Full HD+ de 5.5 inch 18:9 şi baterie de 3000 mAh. Telefoanele se găsesc deja la operatorii locali.

Disponibilitate LG Q7:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×