Razer Phone 2, smartphone-ul de gaming cu ecran 120Hz este disponibil pe cale oficială în România

1.171 ori
<b>Razer Phone 2, smartphone-ul de gaming cu ecran 120Hz este disponibil pe cale oficială în România</b>Un comunicat de presă proaspăt sosit în inbox-ul nostru ne anunță astăzi că smartphone-ul de gaming Razer Phone 2 este disponibil în mod oficial pe piața de la noi. Deși design-ul dispozitivului nu s-a schimbat prea mult comparativ

Un comunicat de presă proaspăt sosit în inbox-ul nostru ne anunță astăzi că smartphone-ul de gaming Razer Phone 2 este disponibil în mod oficial pe piața de la noi. Deși design-ul dispozitivului nu s-a schimbat prea mult comparativ cu predecesorul, avem parte de noutăți interesante la nivel hardware, având și ceva unic pe piața smartphone-urilor de gaming și anume ecranul 120Hz.

Aflați și că telefonul oferă o performanță sporită cu aproximativ 30% față de primul Razer Phone și că la bord se află un CPU Snapdragon 845, soluția grafică Adreno 630 și un sistem de răcire bazat pe camere de vaporizare. Se asigură o suprafață mare de disipare a căldurii și avem în continuare un display QHD de 5.7 inch cu aspect 16:9.

Pasiunea jucătorilor din România merită să fie răsplătită de cel mai mare ecosistem de gaming din lume, care include, pe lângă Razer Phone 2, cele mai bune periferice și aplicații. Comunitatea de gaming crește într-un ritm alert în România, fiind o piață importantă pentru Razer, cu jucători dedicați care folosesc produsele noastre și care obțin succese remarcabile. 

Se păstrează și bateria generoasă de 4000 mAh, dar și logo-ul iluminat RGB din spate. Mai sus aveți o declarație din partea lui Jan Horak, director asociat al departamentului de relații publice în cadrul Razer și aflați că Razer are obiectivul de a extinde portofoliul de periferice și să aducă mai rapid produsele nou lansate în România.

În acest moment, Razer Phone 2 se vinde pentru 3.499 lei pe eMAG.ro. Varianta predecesor Razer Phone costă 1.999 lei

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×