LG scapa pe web cateva telefoane cu touchscreen, inainte de MWC 2009

Autor:  | Publicat în:  LG 2.235 ori
<b>LG scapa pe web cateva telefoane cu touchscreen, inainte de MWC 2009</b>Cu doar cateva ore inainte de debutul lui Mobile World Congress 2009, LG a scapat pe web o imagine, in care prezinta cateva telefoane noi, despre care nu avem informatii. Observati ca toate handseturile incorporeaza display-uri touchscreen. De la stanga...

Cu doar cateva ore inainte de debutul lui Mobile World Congress 2009, LG a scapat pe web o imagine, in care prezinta cateva telefoane noi, despre care nu avem informatii. Observati ca toate handseturile incorporeaza display-uri touchscreen.

De la stanga la dreapta:

    * LG GM730 (Windows Mobile)
    * LG KM900 Arena
    * LG GM730 (subtire de doar 11.9mm)
    * LG GD900 (tastatura transparenta!!!)
    * LG GC900 (camera 8 megapixeli)

Suntem siguri ca de-a lungul zilei vom primi informatii despre aceste noi telefoane LG, pe masura ce Mobile World Congress 2009 debuteaza la Barcelona. Din ce vedem in imaginea de mai sus, 3 dintre telefoane folosesc noua interfata S Class, in vreme ce un al patrulea este bazat pe Windows Mobile Professional.

Printre handseturi se numara si LG KM900 Arena, iar revenind la telefonul Windows Mobile, acesta, chiar daca nu foloseste interfat S Class, dispune totusi de un plugin care o imita perfect. Observati si acel telefon stilat LG, care vine cu o tastatura transparenta si care va cuceri probabil toate domnisoarele.

Mai multe informatii si specificatii in doar cateva ore, de la Barcelona!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×