Nokia prezinta smartphone-ul E55 la Mobile World Congress 2009

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.885 ori
<b>Nokia prezinta smartphone-ul E55 la Mobile World Congress 2009</b>Nokia tocmai a anuntat noul smartphone E55 la Mobile World Congress 2009, terminalul urmand a sosi dotat cu o tastatura semi-QWERTY, la pretul de 265 de euro. Nokia numeste aceste handset "cel mai subtire smartphone din lume" si un terminal QWERTY...

Nokia tocmai a anuntat noul smartphone E55 la Mobile World Congress 2009, terminalul urmand a sosi dotat cu o tastatura semi-QWERTY, la pretul de 265 de euro.

Nokia numeste aceste handset "cel mai subtire smartphone din lume" si un terminal QWERTY compact. Un lucru e sigur: E55 e mai subtire decat E71 si pare mai usor de utilizat decat E51. Ramane de vazut cand va sosi acest telefon si in Romania, dar ceva ne spune ca prezenta showului MWC 2009 la Barcelona si a fabricii Nokia la Jucu vor favoriza aparitia noilor telefoane produse de finlandezi in premiera in Europa si deci si in Romania.

Suntem curiosi daca SUA va "suferi" ca de obicei, pentru ca terminalele Nokia ajung peste Ocean cu intarziere de cel putin 2-3 luni, de obicei fara 3G si fara alte functii atractive. Sa speram ca nu va fi si cazul lui E55.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×