Sony Ericsson anunta telefonul Idou, dotat cu camera de 12 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 3.159 ori
<b>Sony Ericsson anunta telefonul Idou, dotat cu camera de 12 megapixeli</b>Din ciclul telefoanelor care combina functiile seriei Cyber-shot cu cele ale seriei Walkman, Sony Ericsson a anuntat ieri terminalul Idou, dotat cu camera de 12 megapixeli. El va fi prezentat la Mobile World Congress 2009 si vandut sub un nume mai...

Din ciclul telefoanelor care combina functiile seriei Cyber-shot cu cele ale seriei Walkman, Sony Ericsson a anuntat ieri terminalul Idou, dotat cu camera de 12 megapixeli. El va fi prezentat la Mobile World Congress 2009 si vandut sub un nume mai comercial.

Sony Ericsson Idou va fi lansat in cea de-a doua jumatate a acestui an si va sosi dotat cu un display touchscreen de 3.5 inchi. Din pacate, restul specificatiilor sunt un mister, in afara de camera de 12.1 megapixeli si faptul ca handsetul va incorpora atat caracteristici ale seriei Cyber-shot, cat si ale seriei Walkman.

Sony Ericsson Idou

Oare ce parere au cei de la Samsung in legatura cu acest anunt, avand in vedere faptul ca ei tocmai infirmasera prezenta unui astfel de telefon (cel putin nu unul branduit Samsung) la Mobile World Congress 2009? Vom reveni cu informatii si imagini cu Idou, de la Barcelona.

Sony Ericsson Idou

Sursa: Gsmdome.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×