LG Shine 2 si LG Georgia se pregatesc de lansare

Autor:  | Publicat în:  LG 1.911 ori
<b>LG Shine 2 si LG Georgia se pregatesc de lansare</b>Va fi o vara foarte ocupata pentru operatorul AT&T, care se pregateste sa lanseze cate un handset pentru fiecare segment de piata, apartinand fiecarui brand celebru si cu dotari de tot soiul. Dupa ce am aflat ca primul telefon Windows Mobile 7 va fi un LG...

Va fi o vara foarte ocupata pentru operatorul AT&T, care se pregateste sa lanseze cate un handset pentru fiecare segment de piata, apartinand fiecarui brand celebru si cu dotari de tot soiul. Dupa ce am aflat ca primul telefon Windows Mobile 7 va fi un LG (Monaco), iata ca mai facem cunostiinta cu 2 noi modele ale acestui producator: Shine 2 si LG Georgia.

Ambele sunt slidere cu specificatii de nivel mediu, iar Shine 2 il va inlocui pe Shine, sosind cu suport HSDPA (3.6 Mbos), un display QVGA de 2.2 inchi, o camera de 2 megapixeli, Bluetooth 2.1 si slot pentru carduri de memorie. Noul Shine va incorpora si o baterie de 910 mAh, suport USB 2.0, player MP3 si MP4 si suport email.

LG Georgia

LG Georgia arata mult mai bine decat Shine 2 si este mai bine dotat, incluzand un display QVGA de 2.8 inchi, un accelerometru, suport MediaFLO si o camera de 3 megapixeli. Terminalul suporta Bluetooth 2.1, USB 2.0, vine cu slot pentru carduri microSD de pana la 16 GB, baterie de 960 mAh si suport pentru servicii de televiziune mobila.

[Via: Unwiredview.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×