Apple va lansa 6 noi versiuni de iPhone; iPod nano primeste de asemenea un update?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.545 ori
<b>Apple va lansa 6 noi versiuni de iPhone; iPod nano primeste de asemenea un update?</b>WWDC se afla la mai putin de 2 saptamani distanta, 8 iunie fiind momentul zero pentru anuntarea noului iPhone. Iata totusi ca zvonurile despre noul terminal Apple continua sa apara si aflam de aceasta data ca vor exista cateva variante ale noului iPhone,...

WWDC se afla la mai putin de 2 saptamani distanta, 8 iunie fiind momentul zero pentru anuntarea noului iPhone. Iata totusi ca zvonurile despre noul terminal Apple continua sa apara si aflam de aceasta data ca vor exista cateva variante ale noului iPhone, 6 mai exact.

Terminalul va sosi cu doua capacitati de stocare diferite, cel mai probabil 16 GB si 32 GB, in vreme ce iPhone-urile cu finisaj mat vor fi disponibile in 3 variante, fiecare cu suport pentru diferite tipuri de conectivitate: 3G, 3G imbunatatit si TD-SCDMA, in functie de regiunea in care sunt lansate.

iLounge ne informeaza si ca un nou iPod nano s-ar pregati de un anunt oficial, dotat cu un display mai lat 1.5:1, camera digitala integrata si un mecanism navigational circular mai mic. Nu cunoastem inca spatiul de stocare oferit de noul iPod, dar asteptati-va sa vedeti speculatii tot mai numeroase zilele viitoare. Zvonurile mai afirma si ca noul nano va sosi pe piata in acelasi timp cu noul iPod Touch, "candva" in aceasta vara.

[Via: Boygeniusreport.com]

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×