LG Shine, disponibil acum si in rosu

Autor:  | Publicat în:  LG 5.582 ori
<b>LG Shine, disponibil acum si in rosu</b>Celebrul gigant corean LG se pregateste sa lanseze unul dintre cele mai apreciate terminale ale sale, Shine, intr-o versiune de culoare rosie. Iata cum va arata noua varianta a telefonului, in culoarea pasiunii: De fapt telefonul este semi-rosu, dar arata...

Celebrul gigant corean LG se pregateste sa lanseze unul dintre cele mai apreciate terminale ale sale, Shine, intr-o versiune de culoare rosie. Iata cum va arata noua varianta a telefonului, in culoarea pasiunii:

De fapt telefonul este semi-rosu, dar arata aproape la fel de bine ca varianta aurie, o bijutierie marca LG. Asteptandu-l pe LG Shine 2, ne consolam cu relansari ale terminalelor consacrate, in diverse variante de culori sau impodobite cu bijuterii, pentru clientii cu dare de mana. Defectul noii versiuni de Shine consta in faptul ca acesta va fi disponibil doar in Coreea, dar speram totusi sa vedem si in magazinele autohtone terminalul.

Desi toata atentia este indreptata acum spre Apple si iPhone, LG pare ca incearca sa fure privirile publicului, in asteptarea unor noi terminale, eventual la fel de apreciate ca modelele Shine si Prada. Nu cunoastem inca pretul acestui model, dar banuim ca nu va fi cu mult diferit fata de cel original, deoarece feature-urile lui LG Shine s-au pastrat intacte. Oare peste cat timp vom vedea si un iPhone in varianta de culoare rosie?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×