Messenger pentru iPhone: Trillian Astra

9.960 ori
<b>Messenger pentru iPhone: Trillian Astra</b>Pentru fericitii posesori ai unui iPhone, care doresc sa chatuiasca in voie avem o veste buna: aplicatia Trillian Astra poate fi folosita drept instant messenger pe terminalul celor de la Apple. Desi iPhone nu suporta servicii de instant messaging si ar...

Pentru fericitii posesori ai unui iPhone, care doresc sa chatuiasca in voie avem o veste buna: aplicatia Trillian Astra poate fi folosita drept instant messenger pe terminalul celor de la Apple.

Desi iPhone nu suporta servicii de instant messaging si ar fi trebuit sa asteptam un update pentru a ne loga pe Yahoo Messenger de pe telefonul marca Apple, se pare ca exista o metoda de a chatui. Posesorii unui iPhone vor putea folosi o versiune alfa a aplicatiei de instant messaging Trillian Astra, creata special pentru acest terminal. Rezultatul final este o interfata compacta care se potriveste displayului, nefiind nevoie sa mutam ferestrele de chat pentru a purta conversatii ordonate si coerente.

In versiunea actuala a aplicatiei, softul updateaza lista de contacte si ferestrele de chat permitand utilizatorilor sa trimita si sa primeasca mesaje cat timp browserul este deschis. Deja exista o serie de alpha testeri care probeaza Trillian Astra si orice posesor al unui iPhone se poate inscrie pe lista de testeri. Pana la a vedea Windows Live Messenger sau Yahoo Messenger pe iPhone mai avem de asteptat, dar aparitia acestei versiuni de Trillian poate fi doar un semn bun.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×