Poze secrete cu Motorola Z9

1.650 ori
<b>Poze secrete cu Motorola Z9</b>Redactorii site-ului Boy Genius Report au fost destul de norocosi incat sa puna mana pe unul dintre prototipurile Motorola Z9, cel mai nou slider al celebrului producator. Iata si imaginea, in premiera, cu ravnitul terminal: Motorola a renuntat la...

Redactorii site-ului Boy Genius Report au fost destul de norocosi incat sa puna mana pe unul dintre prototipurile Motorola Z9, cel mai nou slider al celebrului producator. Iata si imaginea, in premiera, cu ravnitul terminal:

Motorola a renuntat la designul in "stil banana" folosit la modelul Z8, optand pentru o abordare mai conservatoare cu noul Z9. Privind cu atentie imaginea de mai sus, observam ca noul telefon seamana destul de mult cu RIZR Z3, dar nu i-am putea invinui pe producatori ca au folosit aceeasi reteta de succes. De asemenea veti dori probabil sa aflati ca Z9 este un terminal 3G, branduit AT&T si dotat cu o tasta de browsing AT&T.

Cel mai nou slider de la Motorola este dotat cu o camera de 2 megapixeli si sloturi pentru carduri de memorie microSD. Telefonul suporta serviciul Live Video Share de la AT&T si ruleaza sistemul de operare Motorola Synergy. Un aspect socat al lui Z9 este dezvaluit de aceeasi imagine oferita de Boy Genius Report: terminalul este dotat cu un keypad format din taste rotunde, extrem de mici si metalice. Sa fie doar un prototip care nu a fost inca dotat cu taste corespunzatoare sau o noua abordare a celor de la Motorola?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×