LG Spectrum, un nou telefon cu ecran de 4.5 inch, LTE si procesor dual core de 1.5GHz

1.947 ori
<b>LG Spectrum, un nou telefon cu ecran de 4.5 inch, LTE si procesor dual core de 1.5GHz</b>De la debutul lui LG Optimus LTE adică de la începutul iernii LG nu a mai avut anunțuri sau lansări de noi terminale, semn că se pregătesc temeinic de CES 2012&nbsp;și MWC 2012. Ei bine iată că acum avem parte și de un astfel de handset nou, LG...

De la debutul lui LG Optimus LTE adică de la începutul iernii LG nu a mai avut anunțuri sau lansări de noi terminale, semn că se pregătesc temeinic de CES 2012 și MWC 2012. Ei bine iată că acum avem parte și de un astfel de handset nou, LG Spectrum.

Terminalul poate fi admirat în imaginea de mai sus si aflați că vine cu dotări destul de moderne, printre care și un display True HD IPS d 4.5 inch și un procesor dual core Qualcomm Snapdragon de 1.5 GHz. Telefonul se bazează și pe 1 GB RAM, 4 GB memorie internă și vine si cu o cameră de 8 megapixeli și o cameră frontală de 1.3 megapixeli. Avem la dispoziție și Bluetooth 3.0 și conectivitate 4G LTE, iar acest model urmează să debuteze in rețeaua operatorului american Verizon.

Spectrum va rula Android 2.3 Gingerbread și nu Ice Cream Sandwich, cel puțin la momentul lansării. Nu este înca foarte clar dacă vom vedea acest handset doar cu o baterie de 1830 mAh, așa cum afirma zvonurile, dar nu ne facem prea multe griji, deoarece va exista si o baterie optionala de 3000 mAh. LG Spectrum va sosi pe piață pe 19 ianuarie și va fi prezentat si la CES săptămâna viitoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×