Motorola WX306 sau ce date tehnice mai are un non-smartphone

Autor:  | Publicat în:  Motorola 5.542 ori
<b>Motorola WX306 sau ce date tehnice mai are un non-smartphone</b>A fost prezentat în luna decembrie și este printre puținele telefoane care nu sunt și smartphone-uri de care vorbim pe mobilissimo.ro. Prețul său nu va trece de 300 de lei și aproape că aș paria pe această plajă de cost. &nbsp; Aș zice după...

A fost prezentat în luna decembrie și este printre puținele telefoane care nu sunt și smartphone-uri de care vorbim pe mobilissimo.ro. Prețul său nu va trece de 300 de lei și aproape că aș paria pe această plajă de cost.

Aș zice după prima vedere că este un fel de mix între Nokia și Samsung și aici mă refer la telefoane din aceeași categorie ca și WX306. Pare a fi simplu și bănuiesc că meniul este configurat spre a fi pe înțelesul tuturor.

  • ecran TFT de 2 inch cu rezoluție 176x220 pixeli și 256.000 culori;
  • memorie internă de 50 MB și slot pentru carduri microSD;
  • GPRS, EDGE, bluetooth 2.1, miniUSB;
  • cameră foto de 2 Megapixeli;
  • baterie de 910 mAh, 13.5 mm grosime.

Lipsește 3G, cameră secundară, Wi-Fi, un banal jack de 3.5 mm care l-ar fi transformat și într-un music player cu deschidere spre mai multe tipuri de căști.

Update: îl găsiți și în România, în oferta Vodafone pentru 54 euro fără semnarea unui contract - aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×