LeEco Le 2 Pro costă acum doar 251 dolari la un retailer chinez, vine cu cameră de 21 MP, procesor deca core Helio X20

1.065 ori
<b>LeEco Le 2 Pro costă acum doar 251 dolari la un retailer chinez, vine cu cameră de 21 MP, procesor deca core Helio X20</b>LeEco este compania-revelaţie a ultimului an pe piaţa smartphone, pentru simplul fapt că oferă terminale cu dotări high end la înălţime şi preţuri foarte accesibile. Ei fac cele mai puţine compromisuri dintre toate firmele din China şi unul dintre termina

LeEco este compania-revelaţie a ultimului an pe piaţa smartphone, pentru simplul fapt că oferă terminale cu dotări high end la înălţime şi preţuri foarte accesibile. Ei fac cele mai puţine compromisuri dintre toate firmele din China şi unul dintre terminalele lor atractive are un preţ special azi. E vorba despre LeEco Le 2 Pro, care costă doar 251.92 dolari.

El se livrează după data de 27 august şi se afla în perioada de pre-vânzare, la retailerul Everbuying.net. Disponibil pe auriu, rose gold sau argintiu, terminalul vine cu 4 GB RAM şi 32 GB stocare, plus un display de 5.5 inch cu rezoluţie Full HD. Dispune de un chipset deca core MediaTek Helio X20 tactat la 2.3 GHz şi aduce şi o cameră principală de 21 MP.

E vorba despre LeEco Le 2 Pro, care costă doar 251.92 dolari

Avem parte şi de scanner de amprente în spate, un corp metalic elegant şi rotunjit şi o cameră frontală de 8 MP. Acesta este u telefon dual SIM, cu Android 6.0 ca OS şi cu o baterie de 3000 mAh. Măsoară 7.5 mm în grosime şi cântăreşte 185 de grame, deci e destul de subţire pentru dotările sale. Găsiţi produsul aici la un preţ tentant.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×