LG SU920/KU9200, gata de lansare

1.582 ori
<b>LG SU920/KU9200, gata de lansare</b>LG Electronics tocmai a anuntat lansarea unui nou model de telefon, LG SU920 (KU9200), pe care il puteti admira in imaginea urmatoare. Avem de-a face cu un handset care va fi disponibil prin operatorii locali KT si SK Telecom, din pacate doar in Coreea de...

LG Electronics tocmai a anuntat lansarea unui nou model de telefon, LG SU920 (KU9200), pe care il puteti admira in imaginea urmatoare. Avem de-a face cu un handset care va fi disponibil prin operatorii locali KT si SK Telecom, din pacate doar in Coreea de Sud.

LG SU920 (KU9200) este un handset de nivel mediu, cu un design care aduce foarte mult cu cel al modelului LG KM555. Ca diferenta fata de acest design, mentionam prezenta celor 3 taste hardware in partea frontala a telefonului, butoanele fiind diferite de cele de pe modelul KM555. Ne asteptam ca acest handset sa fie lansat in variante de culoare alba si albastru inchis, el sosind cu un pret necunoscut inca.

De asemenea, data de lansare a acestui terminal LG este programata pentru urmatoarea luna.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×