LG V20 va sosi luna viitoare cu Android 7.0 Nougat la pachet; producătorul confirmă lansarea

2.207 ori
<b>LG V20 va sosi luna viitoare cu Android 7.0 Nougat la pachet; producătorul confirmă lansarea</b>Una dintre presupunerile pe care colegul meu Alex le-a făcut cu privire la planurile LG, a fost aceea că producătorul ar putea lansa un flagship de toamnă care să mai salveze situația în zona Mobile. Ei bine, un astfel de telefon va sosi fix luna viitoare

Anterior am aflat prin intermediul unui zvon, faptul că sud-coreenii de la LG au în plan lansarea unui succesor pentru modelul LG V10 de anul trecut, terminal a cărui lansare era vehiculată pentru luna septembrie. Ei bine, astăzi chiar compania confirmă lansarea acestui produs, fix în luna septembrie - fiind cel mai probabil vorba despre o dezvăluire oficială ce va avea loc în cadrul târgului IFA 2016 din Berlin.

Totodată, anunțul companiei include și informația potrivit căreia LG V20 va fi primul telefon non-Nexus ce va sosi cu Android 7.0 Nougat preinstalat din fabrică. De asemenea, se pare că vom primi în continuare o cameră foto duală pentru selfie-uri, dar și un display secundar exact ca cel întâlnit pe V10, și pe modelul de buget LG Screen.

Detalii anterioare ne indicau și faptul că acest următor phablet ar opta pentru un procesor octa-core Nuclun 2 (4x nuclee Cortex A72 de 2.1 GHz + 4x nuclee Cortex-A53 de 1.5 GHz), și pentru 4 sau 6 GB memorie RAM. Este foarte probabil ca și certificarea militară MIL-STD810G să fie păstrată aici - standard ce promite rezistența device-ului la șocuri și căzături accidentale.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×