iPhone 4G, acum in imagini "reale", in mana unui utilizator

2.868 ori
<b>iPhone 4G, acum in imagini "reale", in mana unui utilizator</b>Avand in vedere faptul ca iPhone 4G va fi lansat in aceasta vara, ne asteapta cateva luni bune de zvonuri, speculatii si imagini scapate pe web. Printre acestea se numara si imaginile de mai jos, aparute in premiera pe Engadget si care prezinta noul...

Avand in vedere faptul ca iPhone 4G va fi lansat in aceasta vara, ne asteapta cateva luni bune de zvonuri, speculatii si imagini scapate pe web. Printre acestea se numara si imaginile de mai jos, aparute in premiera pe Engadget si care prezinta noul iPhone in mana unui utiliazator foarte norocos.

Cunoscut si drept iPhone HD in unele cercuri, terminalul prezinta un handset cu design destul de diferit de ceea ce ne-a obisnuit Apple. Mai amuzanta este povestea din spatele acestui telefon: el ar fost gasit pe podeaua unui bar din San Jose, intr-o carcasa de iPhone 3G. Din cate stim pana acum, handsetul vine cu o camera frontala, memorie interna de 80 GB, dar refuza sa booteze, deocamdata.

4G

Nu stim daca acesta este un model destinat productiei in masa, sau doar un prototip, dar designul sau este destul de interesant si aduce putin cu unele concepte de iPhone HD. Interesant este faptul ca un terminal similar si-a facut aparitia pe Twitpic in februarie, imaginea despre care vorbim fiind disponibila la finalul articolului.

Sa fie acesta adevaratul iPhone 4G?

iphone 4G

http://www.engadget.com/2010/04/17/iphone-4g-is-this-it/

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×