LG V30+ este confirmat și de către @evleaks; acesta ne prezintă logo-ul telefonului!

1.292 ori
<b>LG V30+ este confirmat și de către @evleaks; acesta ne prezintă logo-ul telefonului!</b>Acum aproximativ două săptămâni aflam că cei de la LG Electronics pregătesc și lansarea unei variante Plus pentru phablet-ul LG V30, lucru ce astăzi este confirmat chiar de către @evleaks. El ne prezintă logo-ul acestui terminal și din informațiile

Începutul acestei luni ne-a adus și vestea referitoare la faptul că LG urmează a lansa și o variantă Plus a noului phablet LG V30 așteptat la IFA 2017. Produsul este astăzi reconfirmat să spunem prin intermediul unui logo oficial pe care nimeni altul decât @evleaks l-a postat pe Twitter. Imaginea cu pricina o puteți vedea mai sus și în continuare aflați cu se se va diferenția această versiune față de cea standard.

Ei bine diferența va fi reprezentată de către spațiul de stocare flash de 128 GB oferit (vs. 64 GB pe V30), de oferirea unui sistem audio mai performant și de implementarea suportului pentru încărcare wireless. De asemenea, sunt șanse mari ca LG V30+ să primească și nuanțe de culoare ceva mai speciale.

În rest atât dotările cât și design-ul vor rămâne identice, de la panoul P-OLED de 6 inch cu aspect 18:9 și până la procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 835 pe care îl vom găsi la interior. Cel mai interesant aspect va fi însă camera duală din spate ce va aduce o deschidere f/1.6, echipare nemaivăzută în zona smartphone. Asta înseamnă că la nivel low-light noul phablet al celor de la LG ar trebui să facă o treabă fantastică!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×