LG V30 primeşte noi randări, inspirate de scăpările de până acum, are camera frontală în mijlocul ecranului secundar (Video)

1.398 ori
<b>LG V30 primeşte noi randări, inspirate de scăpările de până acum, are camera frontală în mijlocul ecranului secundar (Video)</b>Pe seama scăpărilor de până acum iată că phablet-ul LG V30 primește noi randări detaliate. Remarcăm faptul că senzorul foto selfie urmează a fi implementat chiar în zona ecranului secundar, modalitate prin care se va evita

Continuă scăpările şi randările legate de LG V30, flagship-ul de toamnă al celor de la LG. Terminalul e aşteptat să debuteze fie la IFA 2017, fie înainte de acel eveniment, etalând probabil un ecran secundar frontal şi o cameră duală în spate. Între timp designerii amatori şi cei profesionişti au preluat ultimele scăpări şi au creat propriile randări şi concepte. Un exemplu este cel de mai jos, care vine de la Concept Creator

LG V30

Sare în ochi imediat nuanţa roşie interesantă a terminalului, dar şi faptul că avem o cameră frontală în mijlocul ecranului secundar. Terminalul are un corp metalic unibody la prima vedere, deşi spatele ar putea fi totuşi acoperit cu sticlă, la cât de glossy e. E posibil să avem şi zone cromate, lucind ca o oglindă. Acest model nu va face compromisuri la hardware, ca LG G6, astfel că vom primi un procesor Snapdragon 835, 6 GB RAM şi un ecran Quad HD de 5.7 inch.

În spate se afla o cameră duală, probabil aceeaşi de pe LG G6 şi tot în spate găsim scannerul de amprente. Telefonul concept pare să adopte un ecran cu colţuri curbate, din nou ca şi cel de pe G6 şi probabil cu acelaşi aspect de 18:9. Delimitarea dintre ecranul secundar şi cel principal este mai discretă acum şi vedem acel panou mic afişând shortcut-uri pentru player media.

Mă aştept să mai vedem scăpări ale phabletului în perioada următoare, eventual şi fotografii hands on. Nu uitaţi să priviţi şi clipul de mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×