LG V30 ar putea debuta comercial din 28 septembrie; telefonul ajunge și pe plan european

1.292 ori
<b>LG V30 ar putea debuta comercial din 28 septembrie; telefonul ajunge și pe plan european</b>Așteptăm cu mare atenție și lansarea phablet-ului LG V30 din această vară, un telefon ce ar urma să fie prezentat oficial pe data de 31 august în cadrul unui eveniment pre-IFA. O veste importantă este și aceea că handset-ul va debuta și în Europa

Data lansării lui LG V30 ne-am notat-o deja în calendar (31 august) și cei curioși trebuie să știe că debutul comercial va avea loc pe data de 28 septembrie la nivel global. O veste la fel de interesantă este și aceea că telefonul va ajunge pe plan european la vânzare, o informație de preț pentru acele persoane care au apreciat design-ul edge-to-edge al flagship-ului LG G6, dar nu și pachetul hardware de generație anterioară.

Noul phablet va opta pentru un procesor de top, adică Snapdragon 835 și nu ar fi exclus să vedem alături și 4 sau 6 GB de RAM și până la 128 GB de stocare flash. Nu se exclude din ecuație nici prezența slotului microSD și dacă leak-urile sunt reale atunci vom vedea și pe acest device o cameră duală în partea din spate.

Se va merge tot pe un display cu raport 18:9, dar diagonala ar putea crește până la 6 inch. Așteptăm și o baterie puternică la interior, un buton power/unlock pe spate ce va avea și scanner de amprente și poate sistemul de operare Android O preinstalat. Să vedem acum și prețurile!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×