LG V30 se lansează în sfârșit pe plan european prin intermediul operatorilor; este însă prea târziu?

1.948 ori
<b>LG V30 se lansează în sfârșit pe plan european prin intermediul operatorilor; este însă prea târziu?</b>De la anunțul lui LG V30 au trecut luni bune și abia acum se pare că telefonul ajunge oficial pe plan european. Un comunicat de presă emis de sud-coreenii afirmă că handset-ul de 6 inch a început a sosi în ofertele operatorilor

Încă de la anunțul lui LG V30 din septembrie au trecut luni bune și dintr-un motiv sau altul sud-coreenii au tot amânat debutul comercial al acestui handset cu potențial pe piața europeană. Dacă încă mai așteptați acest telefon, aflați că începând din această lună produsul începe a fi listat de operatorii europeni, informație oferită chiar de către LG prin intermediul unui comunicat de presă.

Nu știm exact când va debuta la noi în țară pe cale oficială, dar considerăm lansarea puțin cam târzie. Deja există oferte mult mai bune pentru telefoane cu dotări similare și ținând cont de sumele afișate de evoMAG și QuickMobile la precomandă, adică 3.999 lei, sunt șanse mici ca LG să cucerească publicul de la noi.

Dacă mai aveți nevoie de o trecere în revistă a dotărilor lui LG V30, aflați că acesta vine echipat cu display P-OLED de 6 inch și rezoluție QHD+, cu procesor SD835, 4 GB RAM și 64 GB de stocare. Avem și certificare IP68, MIL-STD-810G, o cameră frontală de 5 megapixeli și în spate o cameră duală de 16 + 13 mpx cu deschidere f/1.6 pentru senzorul principal și sistem de stabilizare optică a imaginii. 

Se păstrează jack-ul audio și are la interior o baterie de 3300 mAh cu suport Quick Charge 3.0. Să vedem acum dacă sumele afișate de operatori vor fi ceva mai acceptabile, detaliu ce îl veți putea verifica din articolul dedicat Preț și Disponibilitate pe care îl vom actualiza odată ce aflăm prețurile!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×